Adet Geciktirici İlaç İsimleri ve Fiyatları – Primolut N Fiyatı 2024

2024 yılında adet geciktirici ilaçlar hakkında bilgi veren bir içerikten özetleyecek olursak, kadınların adet dönemlerinde yaşadığı sıkıntılar ve bilinmesi gereken bilgiler paylaşılmıştır. Tarlusal, Primolut N ve Microgynon gibi adet geciktirici ilaçların fiyatları ve kullanımı doktor kontrolünde olmalıdır vurgusu yapılmıştır. Özellikle Primolut-N tabletin 2024 yılındaki reçetesiz fiyatı 96 TL olarak belirlenmiştir. Adet geciktirici hapların reçeteli ya da reçetesiz eczanelerden temin edilebileceği, ancak doktor tavsiyesi doğrultusunda kullanılması gerektiği uyarısı da içerikte yer almaktadır.

Adet Geciktirici İlaç İsimleri ve Fiyatları 2024

Adet Geciktirici İlaçları ve Fiyatları Nelerdir?

Kadınların regl dönemleri kişiden kişiye değişen semptomlarla ortaya çıkar. Özellikle şiddetli ağrı ve sancı yaşayan kadınlar, adet geciktirici veya iyileştirici ilaçlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Piyasada bulunan en etkili adet geciktirici ilaçlar ve fiyatları ise şu şekildedir:

  • Adet geciktirici Tarlusal 5 mg 12 tablet fiyatı: 96 TL
  • Adet geciktirici Primolut N 5 mg 30 tablet fiyatı: 87 TL
  • Adet geciktirici Microgynon 21 draje fiyatı: 147 TL

Bu ilaçlar reçeteli ya da reçetesiz olarak eczanelerden temin edilebilir. Ancak kullanımı mutlaka doktor kontrolünde yapılmalıdır.

Reçetesiz Satılan Adet Geciktirici Fiyatı 2024

Adet geciktirici fiyatları reçetesiz olarak da önem arz etmektedir. En iyi reçetesiz adet geciktirici ilaç olarak öne çıkan Primolut-N tablet, 2024 yılı için dikkat çekmektedir. Bu ilaç, Progesteron hormonu içermektedir ve adet öncesi 3-4 gün kullanımı önerilmektedir. 2023 yılında eczanelerde satılan fiyatı ise 96 TL olarak bilinmektedir.

Primolut Reçetesiz Fiyatı 2024

Primolut'un reçetesiz fiyatı 2024 yılında güncellenerek artmıştır. En son yapılan zamların ardından Primolut-N tabletin fiyatı 96 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyat, Türkiye genelindeki tüm eczanelerde geçerli olup aynıdır.

Adet Geciktirici İlaç Reçetesiz Alınır Mı 2024

2024 yılında adet geciktirici hapların reçetesiz alınıp alınamayacağı merak konusudur. Bazı adet geciktirici seçenekleri reçeteli iken bazıları reçetesiz satın alınabilir. Primolut N, Tarlusal ve Microgynon gibi seçenekler hem reçeteli hem de reçetesiz olarak eczanelerden temin edilebilir.

Uyarı: Sağlık ürün fiyatları sadece bilgilendirme amacı taşır ve sadece doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır.

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir