Dr. Oetker Hangi Ülkenin

Dr. Oetker Hangi Ülkenin gıda markasıdır? Bu yazımızda sizlerle bu bilgiyi paylaşacağız.

Hangi Ülkenin: Almanya
Kurucusu: Dr. August Oetker
Kuruluş Yeri: Bielefeld, Almanya
Kuruluş Tarihi: 1891
Resmi Sitesi: www.droetker.com.tr

 

Dr. Oetker Hakkında Bilgi

Dr. Oetker 1891 yılında gıda sektörü üzerinde Bielefeld, Almanya’da kurulmuştur.İsmini; kurucusu olan Dr. August Oetker’den almıştır. Dünya üzerindeki tüm Dr. Oetker şubeleri, merkezi kurulduğu yer olan Bielefeld’de olan Oetker International tarafından takip ve idare edilmektedir. Dr. Oetker’in resmi sayfasına www.droetker.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Dr. Oetker Ailesinin en çok önem verdiği faktör güven ve sürdürülebilirliktir. Tüm tüketicileri (Almanya’da %97’ye kadar varan bir kısım) bu markayı tanımakta ve güven duymaktadır. Yapılan bağımsız anketlerin ve araştırmaların sonucu, her tekrarlayışında en güvenilir ve pazarda lider marka olarak Dr. Oetker’i göstermektedir. Müşterilerinin bu markaya olan güvenleri 100 yılı aşkın süredir devam etmektedir.

Dr. Oetker Hangi Ülkenin

Cevap: Dr. Oetker, Almanya’nındır.

Dr. Oetker Tarihi

Dr. Oetker markasının hikayesi, 1891 yılında Dr. August Oetker’in Bielefeld şehrindeki eczanesinde hamur kabartma tozunu bulmasıyla başlamıştır. İlk gıda üretim fabrikasını yeni gelen yüzyıl ile birlikte kurmuştur. İlk kurulan fabrikasının ardından Batı ve Doğu Avrupa ülkelerine de ulaşmış ve sürekli olarak gelişimini sürdürmüştür. İlk ürünleri nişasta, şeker vanilin ve pudingtir. Dr. Oetker’in günümüz itibariyle Güney Afrika ve Brezilya da dahil olmak üzere toplamda 21 işletmesinde 450 farklı ürün grubu bulunmaktadır. Dr. Oetker diğer ülkelerde sadece bildiğimiz gibi ürünlerin haricinde daha farklı ürünlerin de satışını ve üretimini yapmakta ve farklı sektörlerde de adını göstermektedir. Bunlar; bira, şarap, şampanya, denizcilik, otelcilik ve finans alanları şeklinde sıralanabilir.

Dr. Oetker ürünlerini sadece ve sadece yüksek kalitedeki ham maddelerle üretir. Ürettiği bu ürünleri pazara sunmadan önce tüketicisiyle paylaşır ve onun yorumuna göre reçetelerini geliştirir. Ürünlerini özellikle iştah açıcı ve hoş kokulu üretmeye çalışmaktadırlar.

Dr. Oetker, ülkemizde yalnızca gıda sektöründe karşımıza çıkmaktadır. 125’ten fazla ürün çeşidiyle ihtiyaçlarımızı sağlıklı ve kaliteli biçimde sağlamaktadır.

Dr. Oetker Hangi Ülkenin gıda markasıdır? Konulu yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Bu bilgiyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Daha Fazlasını Keşfedin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir