Exper Hangi Ülkenin

Exper hangi ülkenin elektronik markasıdır? Bugünkü yazımızda sizlere bu sorunun cevabını vereceğiz.

Hangi Ülkenin: Türkiye
Resmi Sitesi: www.hangiulkenin.com

 

Exper Hakkında Bilgi

Yıldız Holding Bilişim Grubu’nun sahip olduğu Exper firması , üretim faaliyetlerine 1994 yılında başlamıştır. Kurulduğu ilk yılında Türkiye’de “Yılın Bilgisayarı” seçilen Exper, 1996 yılında ise “Yılın Kişisel Bilgisayar Şirketi” ünvanını kazanmayı başarmıştır.

Kurulduğu günden itibaren insan ve hizmet kalitesine verdiği değeri tüm iş süreçlerine yansımayı başaran Exper, Toplam Kalite Yönetimi yaklaşımını etkin olarak uygulamaya başladı. Çalışmalarını Türkiye’de ve bölgesinde liderlik vizyonu ile sürdüren Exper, 5 yıl üst üste (2006, 2007, 2008, 2009, 2010) masaüstü bilgisayar satışında lider olmayı başarmıştır.

Kişisel bilgisayar dünyasındaki tüketici beklentilerini ultrabook, notebook, netbook, tablet bilgisayar, all in one pc, masaüstü bilgisayar ve sunucu ürün ailesiyle karşılamayı başaran Exper, Türkiye bilişim pazarının geldiği noktaya ışık tutan birçok araştırmada adını ilk 10’a yazdırmayı başarmıştır. Dünya trendlerini ve tüketici taleplerini yakından takip ederek, her an mobil olma ihtiyacını dikkate alarak 2011 yılında Türkiye’nin ilk tablet pc üretimini gerçekleştirmiştir.

Exper, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yürüttüğü “Her Öğrenciye Netbook” projesiyle Microsoft’un “Dünya İş Ortakları Konferansı”nda Bilge Pisi ürünü ile örnek proje geliştiricisi ödülüne layık görülmüştür. 2011 yılında Intel tarafından, Ortadoğu, Türkiye ve Afrika bölgesinin en yenilikçi bilgisayar üreticisi seçilmeyi başarmıştır.

Düzenlediği kampanyalarla da herkesin kolayca bilgisayara sahip olabilmesini amaçlayan Exper, Türkiye genelindeki 800’ü aşkın Exper bayileri ve perakende zincir marketler aracılığıyla tüketicilerle buluşmaktadır.

Exper Hangi Ülkenin

Cevap: Türkiye

Exper hangi ülkenin elektronik markasıdır adlı yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Bu bilgiyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir