Hitachi Hangi Ülkenin

Hitachi Hangi Ülkenin elektronik şirketidir. Bugün yazımızda ziyaretçilerimize bu sorunun cevabını vereceğiz.

Hangi Ülkenin: Japonya
Kuruluş Tarihi: 1910
Kurucusu: Namihei Odaira
Alanı: Konglomerat
Ürünleri: Tüketici ürünleri, Ses ve görüntü ürünleri, Cep telefonları, LCD ve Plazma Televizyonlar, Elektronik ev aletleri, Sanayi makineleri, İş makineleri, Güç üniteleri, Piller
Hizmetleri: Enerji, Bilgi teknolojisi, Elektronik, Sanayi, Finans, Demir-çelik, Demiryolu, Kimya
Çalışan Sayısı: 359,746
Resmi Sitesi: http://www.hitachi.com/

 

Hitachi Hakkında Bilgi

Merkezi Japonya’nın Tokyo şehri olan Hitachi 1910 yılında, Namihei Odaira tarafından kurulmuştur.  Hitachi kurulduğu günden bugüne hızlı bir gelişim göstererek günümüzde birçok başarıya imza atmıştır. Hitachi geçen 100 yılda bugün parçası olduğumuz toplumun sofistik gelişimine katkıda bulunan gelişmiş teknoloji çözümlerinin geliştiricisi olmuştur. Bu yolda Hitachi sektöründe liderliğe devam ettirmek için yatırım ve araştırmalarını yapmaya devam ediyor. Hitachi dünya çapında tanınan, yüksek kaliteli verimli ve güvenilir ürünler tasarlamaktadır. Araştırma ve geliştirmeye büyük yatırımlar yapan Hitachi, her zaman endüstrinin önemli ayaklarından biri olmuştur. Barcelona’daki özel amaçla açılan HAPE Fabrikasıyla, üretim ve ulaştırma prosedürleri daha akıcı hale gelmiştir.

Hitachi’nin Tarihçesi

 

  • 1910yılında Odaira Namihei tarafından Elektronik tamirhanesi olarak kuruldu.
  • 1959 yılında Hitachi America Ltd. kuruldu.
  • 1980 Hitachi Europe
  • 1983 Avustralya
  • 1994 Çin
  • 1956 Hitachi Cabel (Kablo)
  • 1956 Metals Demir-Çelik
  • 1962 Chemical Kimyasal
  • 1989 yılında Hitachi Data Systems (HDS) Joint Venture Electronic Data Systems’le (EDS) beraber kuruldu. Aslında HDS Hitachi Mainframes pazarlamayı amaçlıyordu. 1990 yılında şirket 290.810 işçi çalıştırıyordu. 1999’da Hitachi EDS’in hisselerini satın alıp kayıt cihazlari sistemlerine yöneldi.

Günümüze kadar gelen Hitachi yoluna şuan dünyanın en başarılı 50 elektronik şirketinin arasında devam etmektedir.

Çevre Politikası

Uygulayıcılar ve kullanıcıların Hitachi ürünlerini değerlendirirken göz önüne alacakları parametreler sadece performans ve fiyat avantajı değildir. Üretimin ilk aşamasından itibaren ekolojik düşünce tarzı öne çıkmıştır. R410a ve R407c gibi çevre dostu soğutucu akışkanların kullanımı her zaman öncelikli olmuştur.

Hitachi Hangi Ülkenin

Cevap: Japonya

Hitachi hangi ülkenin elektronik markasıdır adlı yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Bu bilgiyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir