Jimmy Key Hangi Ülkenin

Jimmy Key Hangi Ülkenin giyim markasıdır? Bugün ki yazımızda sizlere bu bilgiyi vereceğiz.

Hangi Ülkenin: Türkiye
Kurucusu: Sun Tekstil
Kuruluş Tarihi: 1997
Şehir: İzmir
Hizmet Bölgesi: Dünya Çapında
Önemli Kişiler: Şükrü Ünlütürk
Alan: Hazır Giyim
Ürün: Giyim
Resmi Sitesi: www.jimmykey.com

 

Jimmy Key Hakkında Bilgi

Jimmy Key giyim firması, 1997 yılında Türkiye’de açılmıştır. Kurucusu Sun Tekstil firmasıdır. Jimmy Key giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir. Firmada ki en önemli kişi Şükrü Ünlütürk’tür. Hazır Giyim üzerine satış yapmaktadır. Giyim üzerine hizmet vermektedir. Jimmy Key resmi sitesine www.jimmykey.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Jimmy Key, kısa ismiyle J Key Sun Holding bünyesinde bulunan 40’tan fazla mağazası olan İzmir merkezli mağazalar zinciridir. İsmini Amerikan beyzbol oyuncusu Jimmy Key’den almıştır.

Jimmy Key Hangi Ülkenin

Cevap: Türkiye

Jimmy Key Tarihi

1997 yılında İzmir’de bulunan ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Jimmy Key, Sun Tekstil firması tarafından kuruldu. Adidas, Zara, H&M gibi Uluslararası giyim şirketlerine üretim yapan Sun Tekstil, kendi markasını oluşturmak amacıyla harekete geçip, çalışmalarına başlamıştır. Firma İtalyan bir reklam ajansının verdiği öneriyle ve hedef kitlesine uygun olduğu için markasına Jimmy Key adını verdi ve kullanmaya başladı.

Farklı yaşlara hitap etmek isteyen ve bu nedenle birçok koleksiyon oluşturan Jimmy Key, Yurt Dışı ve Yurt İçi satış noktaları oluşturmuştur. Tüm bu yatırımlardan sonra gelirleri önemli miktarda arttıran Jimmy Key, 2011 yılının sonunda 10 Milyon $ ciroya ulaşmıştır.

Jimmy Key farklı ve moda giyinmeyi tercih edenlere rahat, spor fakat şık imaja sahip, her zaman stil sahibi, eğlence içeren günlük ve rahat giyim tarzında ürünler sunmaktadır. Kendisini, kendi stili doğrultusunda modayı takip eden bir marka olarak ifade eden Jimmy Key, mağazacılık alanındaki deneyimini bayiileri ile de paylaşmakta, her geçen gün artan satış noktaları ile ürünlerini tüketicileri ile buluşturmaktadır.

Jimmy Key’in Türkiye’de Şubeleri Olan İller

  • Adana
  • Ankara
  • Aydın
  • Isparta
  • İzmir
  • Manisa
  • Mersin
  • Muğla
  • Van

Jimmy Key Hangi Ülkenin adlı yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Bu bilgiyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Gizli Hazineleri Keşfedin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir