Mado Fiyat Listesi 2024 (Mado Menü Fiyatı)

Mado Cafe, Türkiye’nin köklü bir cafe ve restoran zinciridir ve Türk ve uluslararası lezzetler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli yemekler, tatlılar, içecekler ve kahvaltı seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca dondurma ve benzersiz tatlı çeşitleri de mevcuttur. Mado Cafe, geniş mağaza ağı ile Türkiye’de ve yurt dışında lezzet tutkunlarının tercihi haline gelmiştir. Diğer restoran fiyatları ile karşılaştırıldığında Mado Cafe, zengin menüsü ve geniş seçenekleriyle dikkat çekmektedir.

Mado Cafe: Menüde Neler Var ve Fiyatları 2024

Mado Fiyat Listesi Detaylı Bir Şekilde İnceleme

Mado Cafe, Türkiye genelinde yaygın bir şekilde hizmet veren bir cafe ve restoran zinciridir. Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfaklarından lezzetli seçenekler sunan Mado, özellikle özel tatlılarıyla da ön plana çıkmaktadır.

Mado'nun Yemek Fiyatları Nasıl?

Mado'da sunulan ürün çeşitleri arasında Çeltik Kebabı, Etli Dürüm, Tavuklu Dürüm, Izgara Kasap Köfte gibi menüler yer almaktadır. Ayrıca fırın cheesecake, çikolatalı waffle, künefe, supangle, kazandibi, fıstıklı baklava, çikolatalı ıslak kek gibi tatlılar ve dondurma çeşitleri bulunmaktadır. Fiyatlar ise menüye göre değişiklik göstermektedir.

Mado Kahvaltı ve İçecek Fiyatları

Kahvaltı sevenler için de geniş bir menü sunan Mado'da çeşitli kahvaltı seçeneklerinin yanı sıra, içecekler de oldukça çeşitlidir. Ayrıca, kiloluk börekler ve çeşitli pasta seçenekleri de bulunmaktadır.

Mado'nun Tatlı ve Pasta Fiyatları

Mado'nun tatlı ve pasta çeşitleri arasında krokanlı karamelli pasta, çikolatalı profiterollü pasta, çikolatalı pasta, çikolatalı frambuazlı pasta, frambuazlı pasta, çikolatalı fıstıklı pasta gibi lezzetler bulunmaktadır.

2024 Dondurma Fiyatları ve İçecek Çeşitleri

Mado'nun dondurma fiyatları arasında vegan dondurma, diyabetik dondurma, çikolatalı dondurma gibi farklı seçenekler bulunmaktadır. Ayrıca, Coca-Cola, Fanta, Nestea, Sprite gibi içeceklerin de fiyatları belirlenmiştir.

Mado ve Lezzetli Menüleri

Mado Cafe, Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden dünya mutfağına uzanan geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Misafirlere açık büfe konseptinde hizmet veren Mado, marka tatlılarıyla da damaklarda iz bırakmaktadır.

Mado Cafe'nin Geniş Mağaza Ağı

Türkiye genelinde 55 ilde 350'yi aşkın, yurtdışında ise 25 ülkede 75 mağazası bulunan Mado Cafe, lezzet tutkunlarının uğrak noktası haline gelmiştir.

Mado Cafe Hakkında Diğer Fiyat Listeleri

  • Köfteci Yusuf Menü Fiyatları
  • Burger King Fiyatları
  • McDonald’s Menü Fiyatları
  • KFC Menü Fiyatları
  • Popeyes Menü Fiyatları
  • Dominos Pizza Fiyatları
  • Kebapçı İskender Fiyatları
  • Pidem Fiyatları
  • Baydöner Menü Fiyatları
  • Big Chefs Menü Fiyatları

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir