Miniso Hangi Ülkenin

Miniso Hangi Ülkenin? Miniso Nerenin Malı? Ülkemizin pazarına yeni giriş yapmış bu marka hangi ülkeye ait? Bu yazımızda sizlere bu soruları cevaplayacağız.

Hangi Ülkenin: Çin
Kurucusu: Ye Guo Fu , Junya Miyake
Kuruluş Tarihi: 2011
Alan: Çeşitli Mağaza
Gelir: 1,5 milyar ABD doları (2016)
Merkez: Guangzhou , Çin
Resmi Site: https://www.miniso.com.tr/

 

Miniso Hakkında Bilgi

Miniso markası ülkemizde son birkaç yılda satış yapmaya başlamış; kozmetikten elektroniğe, okul ve ofis malzemelerinden ev eşyalarına, oyuncaklardan kırtasiye ürünlerine kadar birçok farklı alanda Japon ürünleri düşük maliyette perakendeci olarak satan bir mağazadır. Miniso markası 2011 yılında Ye Guo Fu ( Çin’li girişimci) ve Junya Miyake (Japon tasarımcı) ikilisi tarafından kurulmuştur.

Miniso markası Japon ürünleri satıp Çin’de kurulmasından dolayı eleştirilmiştir. Fakat bu eleştiriler markanın büyümesini etkileyememiş marka kısa süre içerisinde Çin’in dışında çıkmış  Avustralya, Asya, Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Afrika’da da mağazalarını açmıştır. Toplamda 1.800 mağazası bulunan Miniso’nun hedefi dünya üzerinde 6.000 mağazası ile hizmet verebilmektir.

Ülkemizde Miniso markası 6 şehirde mağaza açmıştır. Bu şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Adana’dır. Bu illerimizde bulunan mağazalarının toplamı ise 30’dur.

Miniso Hangi Ülkenin

Cevap: Miniso Çin’indir.

Miniso Hangi Ülkenin adlı yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Tüm markalarının hangi ülkelere ait olduğunu öğrenmek istiyorsanız www.hangiulkenin.com  sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir